top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAgrologika

Οι δεσμεύσεις της Agrologika για το 2019

Έγινε ενημέρωση: 14 Δεκ 2019

Agrologika Απεντόμωση 2019
Υποδεχόμαστε με θετική διάθεση το 2019, καθορίζουμε τους στόχους και τις δράσεις μας.

Υποδεχόμαστε το 2019, με θετική ενέργεια και διάθεση να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις. Στόχος του 2019, είναι ανάπτυξη της δραστηριότητας μας, με ισχυρό θετικό κοινωνικό αντίκτυπο!


Συνεχίζουμε τις στοχευμένες δράσεις ενημέρωσης του κοινού τόσο για τα παράσιτα, όσο και για τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης που μπορούν να ληφθούν σε ατομικό επίπεδο. Εφαρμόζουμε ορθές πρακτικές διαχείρισης παρασίτων και μεριμνούμε για την σαφή ενημέρωση των πελατών μας. Επεκτείνουμε τις συνεργασίες μας, με αναγνωρισμένους φορείς, συμμετέχουμε σε ερευνητικά προγράμματα και παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις. Διοργανώνουμε εκπαιδευτικές ημερίδες και συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις ενημέρωσης από διακεκριμένους επιστήμονες. Λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα για την υγιεινή και ασφάλεια των πελατών μας, δίνουμε έμφαση στην αποτελεσματικότητα και διατηρούμε τις ανταγωνιστικές τιμές.


Έχουμε πιστοποιηθεί κατά τις απαιτήσεις του εξειδικευμένου ευρωπαϊκόύ προτύπου CEPA EN16636. Η Agrologika, είναι πλέον μεταξύ λίγων επιχειρήσεων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, που έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπου που έχει ορίσει ο CEPA (Confederation of European Pest Management Associations). Στο πλαίσιο εφαρμογής του πρότυπου CEPA EN16636, ακολουθούμε τις αρχές που έχουν καθοριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αναφορικά με την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Επιβλαβών Οργανισμών. Είμαστε επίσης πιστοποιημένοι κατά το πρότυπο ISO 9001:2015, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και επενδύουμε συστηματικά στη βελτίωση μας.


Καλή Χρονιά!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page